Keresés
Close this search box.

Céges sütemény kiszállítás

Kérdések és válaszok

Mikor kell megrendelni a süteményt a rendezvényre, hogy időben megérkezzen?

Nagyszabású rendezvények esetén fontos, hogy minél előbb lássuk az igényeiteket. Legkésőbb a rendezvény előtt 1-2 héttel mindenképpen jelezzétek nekünk, hogy mit szeretnétek rendelni, hogy megfelelően fel tudjunk rá készülni. Egy-egy torta illetve sütemény rendelés esetén a minimum 2-3 napot szoktuk mondani, hogy legyen idő az elkészítésre. Komplexebb rendezvény esetén érdemes a lehető legkorábban bevonni bennünket is, hogy megfelelően fel tudjunk készülni, esetleg ötleteket tudjunk adni.

Hogyan tudok sütemény rendelést leadni?

Sütemény rendezvényekre történő megrendelése többféleképpen is lehetséges:

  • Weboldalunk segítségével a Rendelés oldalon
  • E-mailben: rendeles@ceggessuti.hu
  • Telefonon: +36 26 595 985; +36 70 424 1073
  • Messengeren keresztül: http://facebook.com/makcukraszda
  • Személyesen: 2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3

Hova lehet kérni a süti kiszállítás szolgáltatást?

Sütemény kiszállítás Budapest, Pest megye és Komárom-Esztergom megye területén lehetséges elsősorban, de keress bennünket, ha egyedi igényed lenne.

Hogyan tudom kifizetni a rendelést?

Céges rendelés esetén elsősorban átutalással tudsz fizetni, de lehetőség van készpénzes fizetésre is, ha az úgy kényelmesebb. Ha céges rendelésedet cukrászdánkban veszed át, akkor bankkártyával is tudsz fizetni.

Mennyibe kerül a céges sütemény kiszállítás?

Céges sütemény rendeléseket 5 500 Ft-os kiszállítási díjon szállítunk ki, de nagyobb megrendelés esetén lehetőség van egyedi megállapodásra.

Van minimális sütemény rendelési érték?

Az aprósütemények esetében 1 illetve 2 kg a minimális rendelési érték, a logózott cupcake-ek esetében pedig 24 db.

Mentes és paleo süteményt is tudok rendelni rendezvényre?

A hagyományos süteményeken kívül cukrászdánkban különböző vega, vegán, paleo, mentes és mindenmentes süteményeket is készítünk, nézz körül MÁK Kézműves Cukrászda oldalunkon is!

Milyen csomagolásba kerülnek a sütemények?

Süteményeink csomagolásánál előnyben részesítjük a lebomló és újrahasznosítható anyagokat. Tortáinkat jellemzően papírdobozba csomagoljuk, sőt te is behozhatod a saját tortadobozodat, és abba is beletesszük szívesen (sokan szoktatok ilyet kérni, ez számunkra nem jelent problémát).

Sós süteményeinket papírzacskóba vagy papírdobozba szoktuk tenni, csak néhány esetben szükséges a műanyag zacskó illetve doboz használata, amikor a frissességi szempontok ezt igénylik.

Milyen alapanyagokat használtok a süteményekhez?

Süteményeinkhez minden esetben kizárólag minőségi alapanyagokat használunk. Nem használunk tartósítószereket és adalékanyagokat. Természetesen extra kérésre egyedi, a vásárló igényeinek megfelelő speciális anyagokat is használunk.